Sjuk):

Jag e sjuk, och det bajar jag på fast jag känner mig bättre nu (: Kommentera!!!

JossN

Snart ska jag tagga på bandy träning, kommer nog att skriva lite mera på bloggen i fortsättningen (: hehe Kolla på www.thesweetprincess.blogg.se (: JossN <33

Fotboll<3

Fotbolls träning idag. Kommer bli skoj(: Älskar GUSK F-97 vi är de bästa. Älskar er alla! <33


<3

21oktober2009(LL'

Dagen som betyder mest just nu!

Jag älskarejjh Bejjb<3 Du är söötast för mäjjh! <33

Du och jag livet ut(LL'

Malin, Claudia, Sanna, Oskar & Alexander

Malle och CalleIdag var hade jag fotbollsträning först! Det var super!!! Sen gick jag till Oskar vi gick ut och hittade en olåst cykel som vi tog(: Den var pytteliten(: Vi messade massa. Sen kom Sanna... Vi chillade lite(; Sen taggade vi till Almis. Där mötte vi Alexander. Vi fick GODIS av honom- tack! Sen stack vi till Musse hus(: Där var vi ett tag. Vi körde nåon lek typ kurragömma 2och 2 (: Sanna och jag hittade ett jättebra ställe där (: Efter ett tag kom Malin och Claudia äntligen!!! Då chillade vi lite mera (:   Sen skulle Oskar hem): Då stack vi andra till Vaksalaskolan(: Där gjorde vi lite saker(: Senstack jag hem och åt och nu e jag hos Claudia med Sanna och Malin(: De har bakat en Kladdkaka(:Efter det ska vi typ vara med Oskar Ha det bra!!!

Imorgon börjar skolan igen, längtar inte... Jag har i alla fall haft ett super bra lov!!TAck till alla som har varit med mejjh så jag har haft det bra(: <33 Puss er alla!!!


RSS 2.0